Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 16:32   #214
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asim Pokaż post
moje zdanie jest zupełnie inne, Druidem solować mozna od 33 lvl, tempest+hmm bez summonów, wtedy zależnie od humoru smoka strace 200-500 many na jedną bestie, a właśnie 2x ds mnie strasznie wkurza bo mi koles na 28 lvl przychodzi i nie moge poexpic :/ nawet nie wali z tym hmm bo mu szkoda, i jaki w tym sens? niech nabije te kilka poziomów i zacznie sie na serio bawić a nie jakieś cackanie się. mnie biała gorączka zalewa jak widzę takiego 28lvlowca który cieżko orzec co właściwie robi?
EE co ty gadasz ? Myslisz ze jestes lepszy bo masz te 5 lvli wyzej? On traci mniej many na jednego smoka niz ty wiec o co ci chodzi, jemu bardziej sie oplaca siedziec tak pare godzin. Co z tego ze mu szkoda hmm ? Dlatego jest gorszy? Ty jestes dziwny bo solujesz dragi na 33 lvl z hmm i na 100% ci sie nie zwraca. Co to znaczy na serio sie bawic? To znaczy wastowac kasy ile wlezie ? Robi 2 dsy i siedzi pare godzin, a traci na tym pare bp mf ( jesli facc, pacc duzo mniejszy waste ), zalezy jeszcze od respa. A ty jak chcesz sie "na serio bawic" to idz na arene i poszpanuj swoim 33 druidem BEZ SUMMONOW

Mowisz jeszcze ze przychodzi 28 lvl i nie mozesz poexpic, powiedz mu zeby wyszedl to sobie poexpisz na pojedynczym respie z hmm ... o ile byles pierwszy. Albo wykorzystaj jego dsy jako blokera jak ci sie wrypal na resp

Mowisz ze ciezko ci orzec co wlasciwie robi ... w takim razie co ty robisz skoro na 1 draga marnujesz 200-500 many i hmmy ?

Data zalozenia tematu: 26-09-2004, 20:20
Wiec nie mowcie ze poradnik jest do dupy, teraz wymaga malej edycji ze wzgledu na wprowadzone zmiany w tibii

A ostatnia edycja jest z
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Externus - 01-11-2004 o 18:52. Powód: korekta
No więc ...

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 12-01-2007 o 16:42.
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem