Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 18:40   #79
Glorrfindell
Guest

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
Albo ja jestem nie z tego świata albo pal walczy na dystans i nie potrzebuje dobrego eq. Człowieku, obudź się! Golden armor i knight legsy dla pala? Ty się dobrze czujesz?!?!?!
Ja pierdole koleś masz jakiś konkretny problem?? nierozumiesz istoty mojej wypowiedzi a próbujesz byc naprawde fajny, chodziło mi o to że jeżeli posiadał 2000 k na arbalesta to mógłby z tego część około 150 k przeznaczyć na eq i by miał z głowy do około 80 levela ale ty czyli wykonując proste równania matematyczne mądry człowieku 2000 k - 150 k = 1850 k z tego wynika ze jeżeli nawet mi napiszesz że palladyn potrzebuje amunicji to przepraszam cię bardzo z tego co zostanie czyli 1850 k wychodzi 1850 k / 3 gp za bolta = 616666 bełtów
człowieku myśle że tyle bełtów wystarczy mu do kresu jego tibijskich przygód wypowiadasz się na jakiś temat a nawet nie wiesz o czym jest mowa ja też uważam że to eq które wymieniłem są dla palla za dobre ale przepraszam cię bardzo co on ma do kurwy nędzy zrobic z 2000 k jak nie kupic sobie dobre eq......
  Odpowiedz z Cytatem