Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 19:39   #658
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filemon :> Pokaż post
Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.
Oczywiscie patrzac na to z zewnatrz moze sie wydawac ze Notop praktycznie nie walczac na wojnie i tak dostal za duzy payment, ale nie bylo innej mozliwosci na to zeby normalnie mogl grac na Arcani przy niektorych ludziach z DPFT ktorzy chetnie widzieli by go na rooku.

Przedstawiac sie nie musze kto ma wiedziec ten wie, w kazdym razie ja wiem kim ty jestes i zbytnio sam nie masz sie czym pochwalic - ani razu w zadnej wojnie nie brales udzialu (chyba ze wszedles na chwile do 7K ale musialbys sie wyplacic bardzo szybko w takim razie), chara wybiles do 100 lvla i myslisz ze mozesz juz szpanowac, heh tak sie sklada ze cie kojarze (no chyba ze mi cos z pamiecia sie teraz stalo i cie skojarzylem z kims innym) bo w pewnym momencie posrednio ci dupe ratowalem namawiajac Ucka zeby ci odpuscil jak byles kolo mmm 65-70 lvla i wpakowales sie z Methem Zadim (?) w klopoty. Ah i one more thing - nie kopiuj commentow innych ludzi - to co masz teraz jesli dobrze pamietam mial na forum w przypisku Fary czyzbys nie umial wymyslic czegos nowego ?
Kurde dużo pamietasz w 7k nie bylem, ale jedyne osoby ktore mi wtedy pomagaly gdy zabilismy pk za to ze kumpla nam ubil to byl rewyn i aldius...uhm ale oni nie sa polakami
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline