Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filemon :>
po raz drugi chyba i do tego zle mnie odbierasz - osobiscie nic do ciebie nie mam i tak - nie wiem co sie teraz u ciebie dzieje bo twoja osoba nie jest obecnie w centrum wydarzen, tak - nie wiem dlaczego grasz i szczerze mowiac mnie to nie interesuje, i nie - niczyich zaslog nie przewyzszam - nie wywchalam DPFT bo i nie ma kogo tam wychwalac moze poza kilkoma osobami ktore da sie policzyc na palcach jednej reki ale dla mnie samo pozwolenie na payment ktory oznacza w 100% nietykalnosc jest juz czyms wartym podkreslenia bo nie jest to standardem w obecnej Tibi. Ah i nie zamierzam wcale przez te posty wplywac na twoja decyzje dot. wojny ale nie lubie jak sie udaje ze jak do czegos nie dolacze to skutki tego mnie omina ... to po prostu naiwne ...
@Aro: a to ciekawe... nie huntujecie nikogo z Polski ? ekhm ... fajnie i nie ma blacklisty ? taaaa oczywiiiscie xD chyba czas odswiezyc informacje - wszyscy znani red skule z Polski zostali wypisani na liscie prawdopodobnie free to kill bo kazdy to rl lub "prawie ze rl" czyli dobry kolega kogos z DPFT
no a teraz z innej beczki - powiedz mi jak rozumiesz rasistowskie wypowiedzi Noctambulanta na hiszpanskim forum ktory prawie ze planuje wojne przeciw wszystkim Polakom na Arcani ? Albo co powiesz na mocno oglaszane tam plany na uczynienie z Arcani pierwszego servera w pelni hiszpanskiego? ("Nasze marzenie moze sie wreszcie spelnic... wreszcie mozemy miec swoj server bez Polakow ... blablabla" (Moge troche przekrecac to nie sa dokladne cytaty  ) I na to jak to sie wyrazil Nocta albo Aby ze "teraz Hiszpanie beda dyktatorami Polakow?" ... no i oczywsicie te chyba 5 tematow tylko o Polakach na Arcani w ktorych to Hiszpanie mowia jak mocno maja ich juz dosc i ze czas z tym skonczyc - ah i jak oceniasz postawe Farego ktory mimo iz jest rl kolega Fosfika to jednak do was nie dolaczy bo jak to tam napisal "zrobienie wojny przeciw DPFT to jedno ale przeciw wszystkim Polakom to co innego - nie bedziecie sie wtedy duzo roznic od Hitlera" (czy tam jakos tak) ... no i dlaczego Nocta zabronil przekazywac jakichkolwiek informacji Faremu po to zeby nie mogl przypadkiem w czyms pomoc DPFT ...
<no ten ostatni akapit do Arowixa mozna uznac za propagande xD ale jak ktos nie wierzy a zna hiszpanski/posiada translator to zapraszam na ich forum xD have fun ! >
|
pozwol ze cie wyjasnie...poza dpft malo kto nas teraz obchodzi, listy nie ma bo takowa nie jest potrzebna a rs polakow lac nie bedziemy bo nielogiczne jest robic sobie wrogow jesli masz problem z obecnymi.
Co do wypowiedzi rasistowskich nocty i innych przez ciebie wymienionych...sram na to kazdy ma prawo myslec co chce. Patrzac na niektorych pl na tym serwie w pewnym sensie im sie nie dziwie. Ja zawsze gadam z nimi normalnie i zwisa mi czy typ jest z hiszpanii/br/swe or w/e...kwestia podejscia i rozmowcy.
Cos tam wspominales ze byl temat o mnie na ich forach...niektorych z nich nie znam i nie dziwie sie ze do konca moga mi nie ufac wkoncu jestem "jedynym" pl w ich guild. Takie sa realia ale nie zapominajmy ze to gra...tylko i wylacznie gra