Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 23:36   #63
Makaveli of Chaos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Makaveli of Chaos ma numer GG 1411036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
Wiadomo, ze Makaveli szybciej wbija lvl na non pvp, w dodatku sorciem.
Tym swoim knightcikiem na Pandorii co chwila padal, a to od innych graczy, a to od potworkow.
Tak w ogole to ile on przed Tibia siedzi.
W sierpniu byl online 312 godzin - to wiecej niz 1/3 miesiaca przy kompie. get a life.

@Makaveli
Myslalem, ze nie ma juz na swiecie ludzi, co Explorera uzywaja.
Ciekawe, kiedy znowu pojdziesz do kafejki grac i ktos ci postac opierdoli z itemkow.

Nie zawsze szybciej expi sie na non-pvp, niz na pvp... to po pierwsze.
Pozatym tutaj tez dosc czesto padam w 90% wina netu, nawet czesciej padam na Candii niz na Pandorii, na Pandorii mam 118 lvl a ostatniego deada "by human" mialem na lvlu 80 ktoryms tam , pozatym nic mi nie grozilo, wiadomo teraz jest war, ale ogolnie lajt, wiec z nowu jestes w bledzie, pozatym gram ile chce i prowadze normalne zycie, widac nawet ze interesujace , bo wieszile godzin bylem przed kompem w sierpniu, co nawet ja nie wiedzialem, bo mnie to nie interesuje, pozatym przed kompem spedzam, ok 12h dziennie, wiec, to jest wiecej niz 1/3.
Ty spedzasz 6-9h w szkole, a ja 12 w pracy, tak sie akurat sklada, ze ja w pracy gram w Tibie, bo pracuje w kafejce
Myslales ze nie ma ludzi co uzywaja explorera, widzisz a jednak sa, mysle ze wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, albo zle myslisz...
Dzieki za zainteresowanie