Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 23:57   #67
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

W końcu wypuścili mnie ze szpitala. Myślałem, że sobie dzisiaj pogram, a tu dupa - admini pracują nad łączem. Co chwila kick/lag or sth. Niestety, póki sytuacja się nie unormuje, to nie mam co pojawiać się w Tibii, skoro po 2 sekundach dostaje kicka.

Frapper - IMHO optymalnie możesz zacząć tam expić tak od 20 lvl'a. Bierzesz wtedy wystarczająco arrowsów, żeby sensownie tam poexpić, a nie co chwilę latać do depo. Ze 2 UHy i parę manasków by się przydało, do tego w cholerę żarcia.

exeros - no właśnie, mlvl mam bardzo cienki, ale jest to zasługa głównie tego, że jak jestem już w Tibii, to głównie expie. Po prostu mlvl za mną nie nadążą

Szao15 - bo żeby tam się dostać, to trzeba się trochę wysilić i ruszyć mózgownicą. Ja się pomęczyłem, żeby tam dotrzeć i sam nie mam zamiaru ułatwiać nikomu tego zadania. Mnie to też kosztowało trochę czasu, wysiłku i nerwów.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem