Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 03:30   #1463
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chwila_Prawdy Pokaż post
Chcialem wyrazic swoje zdanie na temat kozakow lvl100+. Wbiliscie 100+lvl i uwazacie sie za wielkich kozakow (to oczywiscie nie tyczy sie do wszystkich ) servera co wy nie potraficie. Wasze zachowanie jest poprostu zenujace. Cala rodzina Aldix, porozaka zyciowa, co wy soba reprezentujecie !?? Wejdziecie na swoje noobchary i ostro pkujecie, ale przeciez wam mozna bo macie 100+lvl.
Ta wojna takze ma charakter zenujacy, klotnia pomiedzy 2 osobami pociagnieta za soba 80 osob.

Kozaki to do was sie tyczy !! Macie wojne to zajmijcie sie wojna a nie wpie**alac sie w zycie tibijskie innym osobom. Zabijanie pierwszej lepszej osoby, aby zarobic na runy. Zachowujecie sie jak dzieci, jakbyscie nie byli spelnieni emocjonalnie w prywatnym zyciu!! Do czego wy dazycie pkujac swoich rodakow pod pierwszym lepszym pretekstem. ZAL i nic wiecej !!
Pomyslcie troche, bo tego wam brakuje !!
wiesz jakie ja mam zdanie ?
po 1
sam jak zakladales postac wybrales taki swait o nazwie nebula i przynim pisalo PvP ? jak nie zdawales sobie wtedy sprawy co to oznacza to nie placz teraz tylko zaloz nowa postac na serverze z dopiskiem non-PvP (tam Cie nikt nie ruszy i jeszcze bedziesz mogl krasc loota bez konsekwencji goraco ci polecam)
po 2
pk`owanie to normalna czesc tibi tak samo jak expienie (nie mowie teraz ze jest to dobre ) ale tak jak niektorzy lubie sobie expic czy tam nie wiem czytac ksiazki w tibi / lowic ryby to inni lubia dla sportu/zabawy pk`owac i wlasnie po to cip soft stworzyl servery pvp zeby im to udostepnic
po 3
to czy to jest rodak czy nie rodak to ma tu znaczenia

ja wybierajac ten server wiedzialem ze moze mnie zabic pk i nawet tak sei zdazylo kilka razy ale jakos tu nie lacze to jest po prostu wpisane w ta gre i tego jakims postem sie nie pozbedziesz ba wiekszosc ludzi go oleje duzo ludzi bedzie sie z Ciebie po prostu smiac
djmtv jest offline