Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 03:36   #4189
Falcmoon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2005

Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.
Pawlonku drogi. Rutery "exchange" czyli odpowiadające za trasfer danych między państwami należą do tp sa. Są integralną częścią sieci szkieletowej (polpak z tego co pamiętam obsługuje tp sa). Ponieważ dzierżawcą jest tp sa to oni prawnie odpowiadają za stan i użytkowanie tychże ruterów. Ich obowiązkiem jest ich prawidłowa konfiguracja i reagowanie w sytuacjach kryzysowych (chyba że w umowie dzierżawy jest zaznaczone inaczej). Zrzuć mi swój tracert do servera galany na forum. Zobaczymy którym ruterem idą twoje pakiety w kierunku niemiec. Dzięki temu będziemy mieli lepszy obraz sytuacji jaka jest w naszej pięknej neo.
Niestety prawdopodobnie do wtorku mnie nie ma...
Cat~ nieźle Ci poszło z tym outfitem, gdybym nie był sword fighterem też pewnie robiłbym barbariana, a tak od miesięcy szukam dragon claw...

Ostatnio edytowany przez Falcmoon - 13-01-2007 o 03:36. Powód: Znowu literówka...
Falcmoon jest offline