Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 10:39   #22
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Z mojego doświadczenia (do 35):
- tar tomb -2 (przed vampami) z 2 monkami zwykle się zwraca, o ile robisz loota, poza tym exp też fajny
- guardy.. hmm z tempestem i evisami lub z volcanem i monkami, pod warunkiem, że nie expisz w kopalni 1 i 2. Loot całkiem dobry, raczej powinno się zwrócić za mf w przypadku jak rezygnujesz z monków na rzecz tempesta i visów
- cycopolis -1 z tempestem i visami raczej się nie zwróci, ale exp całkiem w porządku
- scaraby z 1 lub 2 dsem (bez różnicy pod względem expa), ścierwo szybko pada, exp średni o ile zajmiesz poziom przed ancietami
- dragi samodzielnie... da się, ale ryzykowne, poza tym przed 36 bez blokera wielki waste. Jeśli znajdziesz kogoś z gildii, to na ok. 2h huntu powinno się zwrócić za mf (blokera leczymy exurą sio, dsy w razie potrzeby exura gran mas res)
- mintwallin... dobry exp, loot świetny, tylko pod warunkiem że masz głowę na karku i umiesz ropać mino magi (z quagmire rod).
- w ostateczności roty (Liberty) i larvy, oczywiście z war hammerem i w przypadku larv warto dopomagać sobie exori vis, wbrew pozorom exp w taki sposób jest świetny

Mam nadzieję, że pomogłem
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem