Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 12:56   #89
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcanijczyk Pokaż post
Quest na MPA od 90 lvl.Gdzie beda dragon albo dragon lordy.cos takiego
Tak świetny pomysł szczególnie że w tej chwili mogła by go wykonać tylko jedna osoba.
Ja mam pomysł na quest:
Dark Island Quest
Cipisoft zrobił by nie daleko Rooka małą wyspę "Dark Island" na której byłyby fajne expowiska z dwarfami.
Wymagania: Pacc (musi być realny quest) vial z mlekiem, 10 mino leather, katana, silver amulet, 15 lvl.
Wykonanie: Idziemy do Sey... Cipfrieda! I gadamy z nim o queście. On każe nam iść do Hyacyntha i zanieść mu vial z mlekiem za co on da nam doll. Doll razem z amuletem trzeba zanieść to jakiegoś NPC na Pacc Area. Potem trzeba wrócić do Cipfrieda. On każe nam zanieść katane do Blind Orca. Orc daje nam za katanę scrolla. Scrolla zanosimy do Cipfrieda. On każe nam iść do Normy. Gadamy z nią o Queście. Potem idziemy do Al'Dee dajemy mu 10 mino leather. Al'Dee daje nam specjalny Pick którym musimy wykopać dziurę w MH. Wykopujemy dziurę, jest tam bramka lvlowa (15 lvl) przechodzimy przez nią. Czeka na nas tam Mino, Rot i Orc Spearman. Zostajemy zamnknięci w pokoiku z nimi bez wyjścia (można iść w teamie) w każdym dedzie jest jeden klucz. Otwieramy nimi wszystkie drzwi i zabieramy z questa Figurkę Pandy zanosimy ją do Cipfrieda. Od teraz możemy przenosić się (za opłatą 50 gp) na Dark Island.

To pisałem ja, Marcin bez 24.