Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Muzetas
Ja wam opowiem bajeczkę którą przeczytałem jak zaczynałerm z tibią. Na północy wyspy znajduje się mino do którego można sie dostać używając 6 boxów. Po zabiciu jego zabiciu wypadnie nam spike sword. A co do mino maga na rooku słyszałem że przez ten teleport mogą się przedostawać tam ludzie z maina.... ale to chyba pogłoski.
|
Ee ja nie sądze, że to pogłoski! Przecież Sunrise ma domek w Ab'Dendriel! I poszedł do Maintwalin (<-- niewiem, czy dobrze napisałem) i teleportował się na Rooka do pokoju Minomaga! Bo ja znalazłem jakąś książkę i tam pisało, że
,,portal jest niestabilny, dlatego posiłki z Maintwalin przybywają tu rzadko" Skoro portal jest niestabilny, to z Maintwalin można RAZ trafić do Minomaga a RAZ do Spike Sworda. Być może jeśli trafimy na Spike Sworda to zostaniemy teleportowani do Minomaga, aby zabić go potężnym mieczem i zdobyć brass armor

. A co do Ghoula to niewiem nic.
A może można otworzyć te drzwi od środka? A może w Maintwalin jest klucz do nich?A może jak się już zdobędzie nagrodę to portalem można iść jeszcze na ghoula? Albo ten teleport jest z powrotem do Maintwalin? Kto wie...