Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 16:35   #33
Lirdej
Użytkownik Forum

Lirdej's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu

Stan: Początkujący
Lirdej ma numer GG 7609154
Domyślny

Cytuj:
Bardzo ważnym aspektem gry bylo to wyexpienie na rotach. Bijac 27+ lvl byles juz 'kims' a 60 lvl robilo sie 3 miechy a nie 15 dni-.-
Hmm Biorąc pod uwagę, że expimy non stop bez sekundy przerwy oraz nie wliczając staminy musisz wyciągać 9047 expa na godzine. W tyle dni to robią osoby, które CHYBA oprócz gry nic nie robią.
@topic
Polepszenie sorca i druida? Przesada. Nie dawno, w pewnym temacie mod napisał, że nie było updatu, po którym wszystkie profesje były wyrównane. Powiedział też, że napoczątku dominował knight (wtedy jeszcze nie grałem, więc nie wiem). Potem zaczeła się "epoka" palka (wtedy zacząłem grać), a dziś najlepszą profesją jest druid i sorc. Moim zdaniem osoby, które chcą szybko zarobić, być najlepszym lub zaczynają grać wybierają profesje, które w danym momencie są łatwe do wyrobienia. Jednakże osoby, które lubią wyzwania, czy interesuje ich inna profesja (naprzykład wybieram w dzisiejszych czasach palka) lub grają dla przyjemności (choć i te osoby czasem wybierają profesje, którymi łatwo grać) wybierają inne voc. Od kąd zaczołem grać zafascynowały mnie dwie profesje knight i sorc. Knightem w cale nie było trudno expić, przeciwnie lubiłem to. Fakt nie mam jakiś super lvl, chociażby z tego powodu, że gram mało, a grę traktuje jako przyjemność.