Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 18:46   #68
Vis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland

Świat: Pythera
Domyślny

Nie sądziłem że będzie mi się chciało jeszcze tu udzielać, ale postanowiłem wtrącić moje trzy grosze

@Taggin

Powiedzmy że doczytałem się i przyjąłem do wiadomości czemu opuściłeś FH. Mógłbyś teraz wytłumaczyć mi dlaczego zatem przyłączyłeś się do ludzi z którymi wcześniej walczyłeś? Z którymi toczyłeś zażarty bój w imię wyższych ideałów? Zbratałeś się z największymi mętami serwa? Jeśli prawdziwa odpowiedź jest inna niż to że tak jak Damu poczułeś odległą woń zwycięstwa i władzy (bądź zemsty za jakieś zatargi z byłymi "przyjaciółmi) to naprawdę się zdziwię. Trzeba było zachować choć trochę klasy i pozostać neutralnym - to nie takie straszne, a honor uratowany

@ Damu

Naprawdę wierzysz że gdyby mogli wyciągnąć z tego taką korzyść to w imię przyjaźni by z tego zrezygnowali? Myślisz że jesteś dla nich cenniejszy niż ich skrupulatnie nasherowane postacie i władza jaką mogą dzięki nim poczuć? Jeśli tak to jesteś większym marzycielem niż twórcy komunizmu
Co do dalszych twoich wypowiedzi... jedyne co mogę powiedzieć to to, że gratuluję Ci chwili szczerości i przyznania się do tego że gdybyś mógł power abusować to robiłbyś to - myślę że tak jak mnie, upewniło to wszystkich jakim typem człowieka jesteś.

PS. Oddaj mi mojego bp'ka proszę. Bądź PA, a nie złodziejskim PA

@ zruk

Muszę przyznać że Twoje argumenty i siła elokwencji zgięły mnie tak że nie potrafię się wyprostować Tak więc oddalam się w pełnej czci ciszy, aby nie skazić myślą tej niczym nie zmąconej głupoty. Jednakże ostrzegam że komisja na maturze z naszego pięknego ojczystego języka może nie być urzeczona popisem takiego krasnomóstwa tak jak ja

@ niektórzy inni

Naprawdę nie szkoda wam czasu / energi / stawów w palcach gdy wchodzicie tu tylko pobluzgać? Jak chcecie się poczuć groźni to idzcie do parku postraszyć wiewiórki albo gołębie, tu wam nie wychodzi

Power off.

Ostatnio edytowany przez Vis - 13-01-2007 o 18:47.
Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem