Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 20:02   #988
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Rankor, podajesz sie za czlowieka wyzwolonego od Tibi, wiec po cholere zagladasz na tibijskie forum, skoro juz cie to nie interesuje... Alkoholik nigdy nie powie ze jest uzalezniony... wiec zal mi Cie ze takie rzeczy gadasz.
Wejdz na irca (#tibia.pl) i zapytaj sie czy ktos stamtad gra w tibie. Jesli na 30-35 osob znajdzie sie jedna, ktora powie, ze gra to szczesliwie trafiles. Mogloby sie wydawac, ze kanal jest o tibii, jednak jest to chyba ostatni temat, na ktory sie tam rozmawia. Ale skoro mowimy o forum - wiesz co to jest owion? tworczosc? dzial o RPG? Forumowe grupy? Jestem w 3 grupach na forum, gdzie mowy o tibii po prostu NIE MA (za to mozna pogadac o muzyce, anime, pilce noznej, zjawiskach paranormalnych, i tak dalej i dalej). Zagladam tu, bo nie mam nic lepszego do roboty/zapomnialem jak to jest sie posprzeczac z osobami, ktore kazdego mieszaja z blotem bo sie nie jest po ich stronie. To, ze wchodze na forum nie swiadczy o, jak wywnioskowalem z twojej wypowiedzi "uzaleznieniu" w ktore popadlo wiekszosc grajacych.
Powodow jest wiele, nie podoba Ci (tutaj zwracam sie do ogolu) sie jak pisze? Od tego jest funkcja Ignore. A jesli ktos bierze na powaznie wszystkie te wypociny, to powinien nabrac troche dystansu do tego typu spraw.

Ostatnio edytowany przez Rankor - 13-01-2007 o 21:12.
Rankor jest offline