Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
nocta to jego rl i wylapal hunta klepal bys swojego ziomka z rl bo typ z pl ci tak mowi?lol...a zdanie zmieniali ci ktorzy mu ufali...+ jesli praktycznie solo wygrywasz war (mial 50% fragow w dpft) to mozesz robic co chcesz jak chcesz i kiedy...takie sa realia obecnej tibii
ps. on doprowadzil do rozlamu w dpft?lepiej zadac sobie pytanie czym stalo sie dpft bo napewno to nie jest to co kiedys
|
afro

DPFT nie jest tym co kiedys i juz nigdy nie bedzie wszystko sie zmienia i z tego co piszesz to wydaje mi sie ze wina obarczasz za to polskich graczy z DPFT ale mylisz sie, nie moge wiedziec co sie dzialo wewnatrz waszej gildi, ale wiem co wyrabial fosa i jego kompani. Powiem na swoim przykladzie " blokowanie na of na warlordach przez Alidusa, Cisto okradanie z loota, slynne exp locki Farylina, o ktorych zostalem poinformowany dopiero po tym jak mnie ubili, wywalanie z expowisk, czesto tez bylem atakowany dla zabawy gdzie zostawiali mnie na red hp, wyzwiska itp. to ze gram tutaj jak i wiele innych osob zawdzieczam leszczowi, lukiemu, lindowi oraz innym graczom polskim ktorzy przeciwstawili sie wkoncu hunceniu wielu polskich graczy. ja jestem jednym przykladem a tych przykladow jest o wiele wieceje.