Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 21:47   #990
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast Pokaż post
Tak, a ty się urodziłeś w świątyni posejdona :rolleyes: 133 ms za chuja nie zdejmie 100+ eka na jedno UE wiec przeproś i wyjdź :|
Jestem zmuszony w pełni poprzeć Rankora bo człowiek mądrze kmini, a wy daliscie dupy na całej linii z Arc
Jak zobaczylem Twoje posty to niewiedzialem czy sie smiac czy plakac. Powiedzialem jednemyu kumplowi zeby zobaczyl jaki rodzynek sie urodzil na forum.pl i jak to on stwierdzil masz neizle zryta banie. A ze ja w koncu znalazlem chwilke to Ci odpisze choc rozmowa z Toba to strata czasu.

Po pierwsze lolqu to ja rozmaiwalem z bezokeim tuz po tym jak zabil Royal macka i to mnei skopiowal ta "rozmowe" wiec wiem jak bylo, no ale moze i Ty z nim rozmawiales i wiesz lepiej...

Po drugie nawet 200 ek mozna zabic 1 strzalem z lmma, wszystko zalez od tego iile ma hp w danym momencie a nei ile ma max hp (omfg aLe z Ciebie noob)

Po trzecie akcje z Chelaino jak to Rasta zauwazyl absolutnie wszyscy uwazaja za prawie ideal, a gratulacje dostalismy nawet od strony przeciwnej - tylko ty super pvp killer myslisz inaczej... Jestes pajac, bo od zalogowania do jego zabiacia zajelo nam jakeis 40 min w tym samo lanei w trapie polowe tego czasu co widac na filmiku. A cala sztuka polegala na tym zeby go w trap zlapac, reszta to jzu formalnosc o czy wie kazdy oprocz Ciebie.

I jeszcze jedno 90 lvl miales powiedasz gdziestam... hmmm tutaj sie nawet do neigo nie zblizysz

Ostatnio edytowany przez Naro - 13-01-2007 o 21:50.
Naro jest offline