moim zdaniem to tak mam pall na 13 lvl i ktos powie aa tam 13 lvl to pewnie nic niewie ale gram w tibie juz 3 lata i wiem calkiem sporo pozatym przeczytalem juz bardzo wiele poradnikow po tym przydlugim wstepie poradnik:
do 8 lvl bijemy szybko lvl zeby wybic sie z rooka uwaga nieskilujemy na rocku
na mainie nadrobimy to wkilka minut..
kiedy juz wyjdziemynamain to
na 8-12lvl skilujemy na trolach najlepszym miejscem jest ab poniewarz jest tam duzo troli po doskileniu tak do 40/35 skilow mozemyjuz zaczac expic z lukiem mamy juz wiele gp zebranych z troli wiec kupujemy bow od jakiegos gracza poniewarz nieoplaca sie kupowac bowa za 400gp kiedy juz mamy bow kupujemy strzaly tym razem w sklepie i idziemy expic na zamek dla ambitnych kupujemy sobie p arm b legi(osobiescie zawsze kupuje Plate) dark/steel helmet expimy i zbieramy loot i kase zanosimy caly czas z zamku do depo za nazbieraniu duzej ilosci chainkow sabr plate shieldow mac i swordow sprzedajemy loot i kase wydajemyna eq (ja kupilem crown helmet) kiedy doexpimy do 15lvl mozemy zaczac chodzic na cyklopy kolo ab puzniej to juz sam bendziesz dobieral potwory wedlug swwoich potrzeb dobra metadajest na 13lvl skilowac i robic strzaly za pmoca czaru conjure arrow i to na tyle mamnadzieje ze pomogeniejednemu palladynowi i niezapominajcie o tym ze najlepszym wyjsciem nendzie walenie z kuszy dopiero na 60 skilach dlatego polecam chodzenie w kaordon na 15lvl i expieniem i zbieraniem booltow

dzieki ze to przyczytaliscie plz skomentujcie Podobnie jak w innych technologiach, za wyświetlanie pełnej gamy barw odpowiadają umieszczone na matrycy ekranu kolorowe punkty luminoforu: czerwony, zielony, niebieski. Ekran LCD (ekran ciekłokrystaliczny, ang. Liquid Cristal Display Ekran zbudowany z mikroskopijnych komórek wypełnionych ciekłym kryształem oraz zatopionych w nich elektrod, które są źródłem pola elektrycznego dla ciekłego kryształu. Zmiany natężenia pola elektrycznego pomiędzy elektrodami powodują, że ciekły kryształ w komórce staje się bardziej lub mniej przeźroczysty, regulując w ten sposób ilość przepływającego przez nią światła. Matryca LCD nie świeci własnym światłem, jak to ma miejsce w ekranach CRT lub plazmowych. Jest ona zbudowana z ogromnej ilości komórek (kolorowych pikseli), które polaryzują światło, pochodzące z dodatkowego źródła. Owe źródła stanowią o rodzaju wyświetlacza, a powszechnie dostępne w telewizorach to matryce LCD CCFL i LCD LED, z czego w standardzie LED występują dwa rodzaje konstrukcji.Ekrany LCD CCFL do podświetlania wykorzystują świetlówki zasilane wysokim napięciem, wytwarzanym przez układy zwane inwerterami. Konstrukcja dość powszechna i stosowana od lat ze względu na niskie koszty produkcji, ale niestety awaryjna. W praktyce, wiele odbiorników trafia do serwisu po 2 - 3 latach użytkowania z rozmaitymi usterkami Doskonalszą od CCFL jest koncepcja ekranów podświetlanych diodami LED. Tańsze rozwiązanie polega na umieszczeniu źródeł światła wokół matrycy (na jej obrzeżach), a na całej wewnętrznej powierzchni znajduje się specjalna lustrzana folia, której zadaniem jest rozproszenie światła dla wszystkich punktów matrycy W końcu, budowa tylnej macierzy podświetlania z rozmieszczeniem punktów LED na całej powierzchni, spowodowała, że możemy mówić o przełomie w technice produkcji ekranów LCD. Punktami LED można sterować dynamicznie, co wyraźnie przekłada się na jakość wyświetlanego obrazu (zdecydowanie lepszy kontrast). Ten wariant ekranu LED, to niewątpliwie dobra jakość, trwałość i oszczędność energii, ale nie należy do rzeczy tanich. Wnioski musimy pozostawić Państwu. Nie możemy nikomu sugerować wyboru konkretnego modelu, czy marki telewizora. Użyliśmy wielu podpowiedzi w tym artykule, mając nadzieję, że stanie się on pomocny w podjęciu dezyzji o wyborze najbardziej odpowiedniego sprzętu dla potrzeb własnego kina domowego. Służymy Państwu pomocą techniczną oraz serwisem RTV wszystkich typów LCD, LED, Plazma oraz CRT. W ramach wykonanej usługi oferujemy: bezpłatny dojazd do klienta Koszty naprawy zawsze są konsultowane z klientem przed wykonaniem usługi. W razie rezygnacji z usługi koszt ekspertyzy wynosi od 30 o 50 zł. W ramach usługi udzielamy bezpłatnych porad w zakresie dalszej eksploatacji sprzętu. Posiadamy duży zasób oryginalnych podzespołów oraz zestawy naprawcze o podwyższonej wytrzymałośći. Tania i profesjonalna naprawa telewizorów tylko u nas! Jeśli masz problem z komputerem to dobrze trafiłeś. Tworzymy grupę ludzi, dla których pasja komputerami stałą się późniejszą pracą. Dla nas nie ma rzeczy niewykonalnych dlatego też podejmiemy się każdego wyzwania Informatycznego na terenie Wrocławia i okolic. Gwarantuje to nasze wieloletnie doświadczenie w branży IT. Jesteśmy na bieżąco z najnowszymi