Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 10:54   #351
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

[quote=Master_Macavelli;1196127]Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

@Szifos: jezeli myslisz, ze jestes taki dobry (czemu nie przecze, byc moze), bo przezyles 10 minut... i myslisz, ze szwedzi nie potrafia zabic 60rp, to jestes w bledzie i miales po prostu farta, lub sie z toba bawili. Jezeli mi teraz powiesz, ze sie nie bawili, to od razu moge ci odpowiedziec, ze tak, bawili sie, inaczej przyszedlby zorlan, ktory ma cie na 1 ue, 700hp+, o czym sie sam przekonalem.

Zle mnie chyba zrozumiales oni nie przyszli mnie zabic bo jestem Polakiem--- przyszli popekowac,przyszlo najpierw 3 rs 80+rp 65rp i jeszcze jakis tam jeden biegali zam mna i lali nie na zarty dopiero jak Dany przylazl to mnie bodajrze na 3 ue zwalil. Poprostu twierdze ze nie sa tak dobrzy za jakich sie uwazaja a i ja sroce z pod ogona nie wypadlem wiec Zorlan nie ma tu nic wspolnego jak by przyszedl to raczej by powiedzial "pay boh" a nie ponizal sie do zabicia mnie

A jesli chodzi o wojne to zycze powodzenia 1000x wolal bym zeby to Polacy wygrali ta wojne bo Puge i reszta tej chorej rodzinki naprwade juz przegina.

Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 14-01-2007 o 10:59.
Shifos Wielki jest offline