Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 13:09   #1026
Kisia
Zbanowany

Kisia's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evilKRIK Pokaż post
Wlazłem se na forum kochanej iridi i co widze? Spoko, kłutnie są to wojny zadnej nie ma, i ogólnie nic nowego Ktośtam o plecach mówił, zobaczcie ze ci którzy się za bardzo nie afiszują nie potrzebują pleców, dorabiają się hlvli i grzeje ich czy jest wojna czy nie.A takie mocne kreatórki co wszędzie o nich wiadomo szybko tracą plecy a wtedy zwykle są skończeni. Ciekawy jestem co będzie z Huxym, poleciał z arc, ale nadal ma szansę się utrzymać, ciekawe tylko czy wykorzysta. A właśnie, Yama może się wypowiesz co tera zamierzasz zrobić bo też słyszałem ze cię przykrość spotkała.
Sami przyznajcie że tutaj nic nie wiadomo bo w ciagu 3 miesięcy sytuacja servera i wielu hlvli się odwraca o 180stopni.
Pozdro dla all i See ya in TiBiA
ps- Bardzo bym prosił zeby Minishabaal następnym razem był lurowany zdala od mojej chatqi, bo jednak poczułem dyskonfort, wybrałem darashie bo cenie sobie spokój a tu mi leci orsha i ciska combo za 800+
Przykrosc mnie spotkala? haha wydaje Ci sie, ze nie mam nad glowa "Arcanium" nie oznacza ze duzo sie zmienilo. A co do przykrosci to Ciebie moze spotkac jak nie przestaniesz pierdo**c glupot.
Kisia jest offline