Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 13:52   #36
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Stamina ograniczyla rycerzy bo rycerz mogl expic od sorca szybciej wykozystujac to ze jego przygotowanie do polowania (kupienie run/sprzedanie loota) zajmowalo duzo mniej niz sorcowi, obecnie nawet jak masz czas grac 16h na dobe to i tak mozesz expic tylko 6-8h i zostaje dosc czasu zeby sorc mogl sie zalogowac na inna postac i sprzedawac loota/kupowac runy.
Mało, kto ma 16h czasu

Cytuj:
Nie zrozumiales.
Stawka dla osoby na takim stanowisku w Niemczech/USA to ~1000 euro/$, w Indiach z 1/10-1/20 tego (po prostu zakladajac jak duzo ludzi bylo by potrzebnych to CIP nie jest sobie w stanie pozwolic na pelna ekipe taka w Niemczech) - to byl zart odnosnie innych firm komputerowych ktore przeniosly swoje biora support do Indi.
1) Z tego co wiem GM'owie pracuja za darmo
2) Na pewno znalezliby sie jacys oszusci w tym supporcie :|

Cytuj:
Może zaczęli dbać o nasze zdrowie? To 16h mnie trochę przeraża.
Wynik do osiagniecia Bywali ludzie co po 2 dni siedzieli non-stop.

Cytuj:
Też. Ale różdżki pozwalają szybko expić na tych początkowych lvlach, co dałoby radę przeżyć gdyby nie to, że potem sorc/druid dostaje prawie darmowy atak, którego siła rośnie non stop. Chodzi ofc o strike'i.
Od pierwszych trzech różdżek szybciej sie expi z WH, potem no w sumie masz racje, z tymże nie jest to prawie darmowy atak.

Cytuj:
Kiedyś Tibia była bardziej satysfakcjonująca. Przejście przez Dwarv Brigde zawsze było wielkim osiągnięciem (większośc powinna pamiętać, czemu), Mieć 40+ sorca to był całkiem niezły wyczyn, z Skull Staff sie chodziło na Fibuli i robiło runy które i tak na mało starczały. Większość updatów polepszyło sorca (szybciej regenerująca sie mana), ale z wand-ami to przesada, kiedy to od poczatku Sorc expuje oplacalnie, guardy bez staty ani jednego uha.. Za łątwa sie ta gra stała.
Dokładnie. Mając 42 ms'a byłem w top sorców na servie, ehhhh, teraz czasy sie zmienily.