Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 14:40   #360
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Marczio jetses co najmniej smieszny twierdzac ze ja nic nie zrobilem w tej wojnie Spytaj o zdanie Mac~ to ci powie na kim mozna polegac dopiero potem wyrazaj swoje zdanie ktore jest malo ogarniete i nie poparte zadna wiedza.GL

Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.Wiec chce zobaczyc ciebie w akcji.
nie twierdze ze ktos by nie padl w takiej sytuacji bo kazdy by padl, wysmiewam cie bo wypisujesz tu jakies bzdury o swoim adresie i w ogole zalosne rzeczy, jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny niz ty bo twoje umiejetnosci o ktorych nie tylko ja sie przekonalem ale i wielu innych ktorzy cie ubijali w sekunde jak nooba sa jesli nie zerowe to mierne. Widzialem film ze wszystkich 3 kamer, wypunktowali was, nic wiecej. Nie mowie o tym battle bo to juz temat zamkniety, mowie do ciebie zebys poczytal swoje posty i wyciagnal wnioski, bo robisz wioche swoimi tekstami
UHAUHAHUAHIAHIAH SWIETE MIASTO UL LOLOL 14 43-121 CZESTOCHOWA WPADAJ ZIOOOPOOOMM TO OBADAMY KTUUURY Z NASH TO CFANIACZSECK.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline