Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?)
#edit
Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum 
|
Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń / narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' , to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl.
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...
Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .
/Singed