Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 21:32   #1369
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvvons Pokaż post
Gandamir~ , Nie badz kurwa zalosny ... Myslisz ze bedac w FG masz prawo do wszystkiego a gdy szles po 70rp wolales na pomoc nonixa ? Moze bales sie ze sam jest w stanie cie zniszczyc? Koniec wojny ... Pewnie sie z tego powodu nie cieszysz skonczylo sie PA i zaczeles bac dupke ze next time wpadnie juz ktos po ciebie i padniesz ? ... Ale nie przeciez ty masz lagi i udowodniles to padajac regularnie na kazdym Open battle , kto wie jeszcze miech wojny i bylbys na rooku , ale ok zycze ci 100lvl ( Ktory juz miales ? ) I gdybys nie zaczal expic moze bys utrzymal sie na tym 96... Jestes zwyklym smieciem w tibi ... a w rl nawet nie zaslogojesz na to miano

Podsumowujac
Zal mi cie "Smieciu"

kthxbye
nie szedlem zabic rzadnego 70rp, moze pomylilo ci sie z 95ek do ktorego wolalem Nonixa ;p bo trudno jest zabic 93 ek 95ek no ale coz.
Tak mam lagi i moge ci dac screen jak mam pinga 20k na vent zaraz po sneaku na rozette . ostatnie moje deady nie sa spowodowane lagami tylko niespodziewanym wylanczaniem sie neta. nieszkoda mi bylo chara zeby umierac za przyjaciol, ktorzy mi pomagali, nie padlem na rzadnym open battle, nie mialem 100lvla, nieznasz mnie w Tibii zapewne a w Rl tymbardziej :O a zoabcz se open battle na desercie jak dostawalem serje sdkow i jakos niepadlem xddd
widze ze modek juz usunol twoja wypowiedz moze bys sie przedstawil przynajmniej panie Elvvons

@up
no ja bym predzej poszedl na soldki na ktorych na lagach bys se dal rade jak nie to ac albo cos innego ale napewno nie roty xDDD, jak jestes pacc to larvy sa dobrym wyjsciem.
fakt expienia na 48 lvlu albo i nawet wiekszym poprostu mnie rozsmiesza ;p

pozdro

Ostatnio edytowany przez 0lik - 14-01-2007 o 21:38.
0lik jest offline