Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 21:52   #55
TaifunIII
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

hmm... na jednym ip można raz wziąść udział ci co wezmą 2 razy udział powiedzmy 2 harami na tym samym ip dostają bana na loterie na zawsze a więc..... szanse znowu rosną bo debile biorą udział w kawiarence internetowej a pozatym istnieją takie ułomy co nie umieją poszukać na tibia.com i nie wiedzią gdzie jest ta loteria
Buhahah
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midbil Pokaż post
Tamten pan co pisał ze wygrał pacca to chce wam powiedziec ze losowanie koncyz sie 29... wiec przez ten caly czas cipy rozdają pacc'e (tak mi sie wydaje... moze mi sie źle wydawać...)
zle ci się wydaje bo 29tego cipy zamknął loterie i dopiero będą rozdawać pacce metodą losowania, do 29tego jest czas dawanie zgłoszeń więc...... a tak wogule to co za debil założył ten temat ....??
GRAUUUUU

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Emilio Pokaż post
jak ktos jest taki podniecony zeby robic X e-mailow to niech je robi... ja zglosilem 3 e-maile bo mam 3 acc'e a jak komus podoba sie wklepywanie hasel na oslep ktore i tak pewnie pozapomina to niech robi to dalej
buhahaha o kolejną osobe mniej buhahahaha

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shillhell Pokaż post
Mi się zdaje cipsoft mowi o losowaniu a w cale go nie zrobi -.-
a mi się zdaje, że jesteś głupi^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rykun Pokaż post
http://www.tibia.com/community/?subtopic=lottery

wpisujesz maila i ze polak jestes ;p

a na przyszlosc to popatrz w tematy troche
k***a noobie głupi i po co mu to pokazłeś?? Wiesz, że teraz pare tysięcy ludzi wreszcie się dowie jak wygrać na lotery...?? ?(sory jakbym cię obraził, ale poniosło mnie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Troska Pokaż post
Losowanie NIE JEST 29 stycznia, ale przez cały czas trwa DO 29 stycznia, więc ktoś już mógł wygrać PACC'a.
jak nie wiesz to nie pisz losowanie jest 29 stycznia i nikt jeszcze nie mogl wygrać ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aldum_Aras Pokaż post
A ja wysłałem dwa Emaile ponieważ musze czekać 30 dni aż mi przyślą nowego emaila bo zmieniam więc podałem oba. Zostane zdeskfalifikowany?
tak

Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 20-01-2007 o 22:17.
TaifunIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem