Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 23:00   #2236
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Street"Fighter Pokaż post
A Vision bez Imargama huja zrobią... On Dusków bloczy żeby nie mogli dojsc do sorców itd. Gdyby tego leszcza nie było noobki z Vision nic by nie zrobili

Dokladnie..

Przestancie napie*dalac textami typu "Jak by Taifuna nie bylo to duski by nic nie zrobily", bo to samo tyczy sie Vision i Imargam, prowadzicie tutaj wojne na slowa ktora jak by na to nie spojrzec jest zalosna. Nie rozumiem czemu ludzie ktorzy nie sa w wojnie i gowno o niej wiedza najwiecej maja do powiedzenia i to najczesciej nie na temat Przestancie siedziec 24h na dobe na tym forum bo Wam mozg do konca wyparuje od tego podniecania sie tym czy Vision jest zajebise, a moze Duskiness chuj*we. Chcecie to komentujcie, ale dajcie sobie troche na looz, bo z tego co widze po waszych wypowiedziach to 3/4 z Was to 10 latkowie z kompleksami ktorzy na kazdego posta odpowiadaja z taka agresja i podnieceniem jak by byli ofiara zlego dotyku..
To tyle z mojej strony, nie bede sie juz tutaj wiecej wypowiadal. Nie powiem, bylo na tym forum kilka prowokacji z mojej strony, zeby powkruw*iac ludzi, ale ja tego nie przezywam jak wy. Codziennie w tym dziale widze 2-3 strony wyzwisk,obelg i klotni, ktore nic nowego tutaj nie wnosza i nie sa zwiazane z tytulowymi "Wydarzeniami z Furory", lepiej by to bylo nazwac "Temat dla osob z problemami w rl". To samo tyczy sie osob ktore podszywaja sie pod kogos kim nie sa (eloelo520, Zwidek itp), czy az takie niskie macie poczucie wlasnej wartosci ze podszywacie sie pod kogos kim nie jestescie?Jesli tak jest to radze Wam udac sie do lekarza...

Moj post nie ma na celu wywolania kolejnej fali wyzwisk i obelg w stronej mojej osoby, odbierajcie sobie to jak chcecie. Mam nadzieje ze jest tutaj chociaz kilku uzytkownikow ktorzy potrafia normalnie wyrazac swoje mysli..

Zegnam