Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 23:32   #1051
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń /
Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to sztuka niemal niemozliwa doopanowania, ale tutaj nawet nie trzeba bylo zbytwielkiego sprytu. zeby zauwazyc, ze swoja wypowiedz kieruje do goscia onicku Zwieshu. NIKOMU nie wydaje polecen, to jak kiepsko interpretujesz moje posty to TWOJ problem, nie moj.

Cytuj:
narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl.
O wpajaniu przekonan slyszalem, ale o mysli nie, zwlaszcza w tak blahych sprawach jak pixelowe gierki. To co z tym zrobisz szczerze mowiac malo mnie interesuje.

Cytuj:
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...
A jednak mamy jakies przeblyski. Wystarczylo popatrzec chociaz na CYTAT, zeby dojsc do kogo kieruje swoja wypowiedz. Caly twoj atak poszedl w bloto bo probujesz mi wmowic, ze napisalem do ciebie cos, czego tak na prawde nie kierowalem w twoja strone.

Cytuj:
Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .
/Singed
Przeczysz sam sobie, najpierw twierdzac, zebym zmienil nastawienie a pozniej zapierajac sie, ze niczego mi nie narzucasz. Efekt jest jaki jest a jesli juz mowimy o tym, co jest be - gdybym byl zamkniety na opinie innych zapewne nie wchodzilbym do tego tematu bo i po co? Miedzy krytyka a odmienna opinia jest duza przepasc.
Rankor jest offline