...tak tak taifun to czlowiek ktory mysli tylko o sobie. Sunbladowcow tez wykorzystal... Razem z nimi wywalil kilka znaczacych osob z serwa z mestor rhu poczawszy a spoxsterem konczac... A co z tego mielismy jak widac nic... cale profity i payamenty bral taifun dla siebie... Jak ludzie moga byc tacy naiwni jeszcze, bo zaluzmy war wygraliby... to za jakis czas znow taifun ich wywali z duskiness bo beda zawadzac.
nielubie imargama(pozdro

,zwidek to zjeb a do katrili mam zal za stare czasy ale musze przyznac ze vision wam napsuje jeszcze zabawe na serwerze bo wie oco w tym wszytkim chodzi.
A mam dowas takie pytanie drodzy panowie z dusk, czy zrobicie kiedys jakas akcje bez taifuna?
kiedys jak gralem na morganie i przegralismy tam wojne to byla podobna sytuacja,nikt niechcial pomoc bo mowili ze ta wojna ich niedotyczy... a potem jak odeszlismy z serwa to mowili "ej wrotcie tu bo mamy hunta war trzeba zrobic, albo "kurde moglem walczyc z wami a teraz juz tu niegram bo mnie avis huntuje.
Furora kraina nobow i niedowartosciowanych dziaciakow ( oczywiscie niewszystkich)
Juz 3 miesiace jak niegram w tibie, i ku..a sobie zadaje pytanie jak moglem grac prawie 4 lata w ten syf omg...
a komentarze na tym forum odzwierciedlaja to co sie dzieje i kto gra na furora.