Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 02:45   #30
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Raynold-można wiedzieć czemu jesteś nastawiony "ANTY" do Przystanku Woodstock?? Wiesz nikt nie jest święty... nie ma też ludzi doskonałych. Są rożne fundacje które zbierają kaskę na szczytne cele. Ale tylko WOŚP została przez media tak "WYPCHANA" na szczyty. A niewątpliwie pomógł w tym Owsiak. Jaki jest taki jest-nie zawsze się też z nim zgadzam. Ogólnie jest tylko jedną ze składni WOŚP-bo WOŚP stała się juz "IKONĄ" takich akcji w Polsce, a co najważniejsze, dostrzeżono ją i na całym Świecie. Wiadomo ze najpewniej jakiś % tej sumy nigdy nie trafia tam gdzie powinien ... ale z drugiej strony jakiś % trafia-a to się liczy. Owsiak organizując Woodstock chce w jakimś stopniu podziękować młodzieży za pomoc podczas finałów WOŚP. Jest coś za darmo, a że niektórzy to lubią to co w tym złego.

Na Woodstock nigdy nie byłem i chyba już nie będzie mi dane być, to tak pro po.
Chciałem jechać zobaczyć co i jak, chodź na co dzień wcale nie koniecznie słucham tego rodzaju muzyki.

Wolontariusze to w 75% młodzież więc nie dziwcie się, że jak widzą potencjalnego ofiarodawce to się na niego rzucają, ale jest tak tylko jeden dzień w roku...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem