9:57 Ghetti [80]: bloczymy
19:57 Herlya [110]: kkkkk
19:57 Erfelur [156]: utamo vita
19:57 Bart Dawes [55]: przepusc mnie
19:57 Ghetti [80]: zeby s*****ele nie
19:57 Ghetti [80]: wyszly
Ok teraz mi powiedz jak moglem isc mu pomoc? Kiedy opusciliscie lodz i eli byl w trapie ja szedlem na polnocna brame z Magican of Darkness, ale kiedy juz tam doszlimy eli padl wiec ucieklismy do temple.
Rest- Nie Eli nie jest kretynem, padl bo CALA gildia popelnila blad, polowa gildii byla afk na vent kiedy mieli sie zalogowac, kilka osob bylo z Elim,ale musieli uciekac, reszta byla zablokowana w pz. Ten dead potraktowalismy jak nauczke. Mam nadzieje,ze pewnego dnia stanie cos ci sie na rl za te twoje rasistowskie poglady, kiedy wy do kurwy nedzy zrozumiecie,ze Zydzi gineli razem z polakami w auschwitz,gross rossen i innych obozach, kiedy zrozumiecie,ze to wasza religia wywodzi sie z ich religii, tak samo moge sie smiac z Was, ze wierzycie w Wisielca. Btw, jestem ateista, acha i wole byc w gildi ze szwedami,niemcami, izraelczykami, amerykanami, polakami, brazylijczykami, hiszpanami niz z banda polskich kretynow, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce+tibii. Wezcie czasem przyklad z Roshara on jeszcze trzyma poziom razem z kilkoma innymi osobami. Pozatym nigdzie indziej niz w EM nie znajdziesz bardziej lojalnych ludzi( Wizak,Suchy,Hupe,Deve,Eleik,Eli,Tako,Reven etc.)
Hail EM _/
-------------------------------------------------------
nothin' will taste better than revenge
|