Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 11:25   #19
Ojciec Dyrektor
Ojciec Dyrektor

Ojciec Dyrektor's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
Send a message via Skype™ to Ojciec Dyrektor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxiu Pokaż post
jakbys widzial co zydzi pisza o polakach to tez bys o mydle myslal ale po co sobie zadac trud sprawdzania o co w tym wszystkim biega, latwiej jest powiedziec ze ktos jest be nie znajac go.

@jibav
nie mow ze raven i tako sa loyal bo opuscili bw miedzy wojnami wiedzac ze bw nie ma szans na utrzymanie sie po 2 wojnie. teraz mowia ze bw postanowilo retire i kto chcial grac dalej to zeby wyszedl z gildii, ale sami jada po kazdym kto wychodzil z wojny albo nie chcial walczyc - patrz Shael, Eli. reszta ludzi o ktorych mowisz tez niezbyt miala sie jak sprawdzic bo wiekszosc zaczela grac po tym jak nemtor z masakrowcem zdobyli server od bw i krishny i chociaz jestem pewien ze czesc na pewno by zostala w em nawet mogac byc free ale glownym powodem obecnie jest to ze nikt zaplacic nie moze wiec co moze stracic?

ty sie vu'xiu nie znasz , raven jest najbardziej loyal member w em on nie musi opuszczać swoim charem em bo gra na innych więc jego 105 ek jest bezpieczny w pz a raven smiga sobie charami kolegów z gildi

najbardziej dziwne jest 1 ze leison po szwedzku się nauczył płynnie mówić

Więc Hail em xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD cieszę się ze odszdłem z tej gildi XD

PAMIĘTAJ !
Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racją najmojszą !
Ojciec Dyrektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem