Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
Przed updatem dużym problemem byly gobliny,rozumiem ze przed świętami mogły one se latać ale to trwało aż do nowego roku.Cipsoft chciał troche urozmaicic gre no ale po dwudziestym ataku w ciągu dnia każdy miał dość, ponieważ podczas tych ataków lagi były nie do zniesienia.
Cipsoft zlikwidował gobliny,zrobil apdejta i co?DUPA!Podejrzewam ze przez te nowe itemy serwery są tak pozapychane ze nie dawają rady.Na askarze pół ludzi skarży sie na lagi(nie wiem jak jest na innych serwach).Może winą jest praca nad forum tibia.com bo jest ono caly czas zamkniete.Nie wiem co się dzieje ale od tygodnia grać się nie da...
@Btw Tibia traci na klimacie... przez te wszystkie karnawałowe gówna tibia staje sie grą kolorową dla 8 letnich dziewczynek które szukają innej rozrywki niż blogi -.- . Ponadto zdobywanie takich itemów jak dsm czy aol jest juz uproszczone bo wystarczy pohuncic troche potworów i w bagu znajdujesz takie cuś...
@2Btw strona tibia.com również straciła swój klimat...
Nie piszcie mi tu że wina jest mój net/komp czy ptak srajacy na linie telefoniczną bo ewidentnie laguje serwer. WIĘC chciałbym się dowiedzieć jak sprawy mają się na innych serwach.Czy też są lagi i freezy?
Pozdro moje 3 grosze xd
|
Chce ci powiedziec ze nie tylko u ciebie sa lagi, zapewne uzywasz Neostrady i to jest przyczyna, ja gram na infernie i tez mam lagi a kazdy wie ze tu ludzi brakuje

jak jest online 200 to jest sukces!

Moze Tibia.pl napisze cos w tej sprawie do CipSoftu. Bardziej ich posluchaja niz zwyklych graczy;]