Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe
OK. Ja nie mam bota, wy nie macie bota, leisonem gra ciagle ta sama osoba a Raven gra tylko i wylacznie swoim charem. Over & out.
|
ja z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie uzywamy bota, a ty mozesz to samo powiedziec o swoich? ludzie wychodzacy z em spowiadali sie z waszych grzechow + czesc ludzi w em o ktorych mozna dobrze powiedziec nie zaprzeczaja temu, a tako nawet dumny jest z tego ze macie boty bo was ciezej zabic a dla niego tylko to sie liczy. troche mi was szkoda ze wy nie potraficie przyjac do wiadomosci ze nawet "retarded poles" moga w 1 chwili na komende dowodcy nacisnac hotkeya od sd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe
Jako tutor napewno znasz Tibia rules:
Rule 2a
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.
Moze sprawdzimy to, znajdziemy jakiegos GMa. Wtedy Last i Ghetti powtorzy to co powiedzial, a ty wytlumaczysz ze oni opowiadaja takie dowcipy od dziecka. Zobaczymy czy dostana upomnienie za rasizm czy nie. A to ze Tako zabije kogos w grze w zaden sposob nie lamie regulaminu. Moglbys moze przytoczyc co rasistowskiego powiedzial? Bo jak narazie nie podales zadnego konkretnego przykladu.
|
k, jako tutor mam prawo do wlasnej interpretacji i moim zdaniem bylo nic zlego. on powiedzial eli do pieca, zrobmy z niego mydlo a nie zydzi do pieca itp. to ze jest zydem to jego wina i ze kojarzy z czyms innym xd. jak tibia.com forum bedzie dzialac to pokaze ci dokladnie ktore stwierdzenie tako mam na mysli ale chodzi o te jego posty gdzie mowi ze zabije ludzi za to ze sa polakami i pg robia (polak+pg=zlo)