Noooooo, nareszcie jakieś grafiki do Tibii w sam raz dla mnie

Jednak nie obędzie się bez paru uwag... (sam bym lepiej nie zrobił tych grafik, ale jak nie chcesz, nie musisz mojej krytyki czytać przeca

):
takie rzeczowe uwagi:
1. granat to mi bardziej do Fireball, GFB lub Fire Bomb pasuje, z tego co pamiętam był tam też jakiś prądowy granat (chyba Pulse czy coś takiego), to może być Energy Bomb

2. W Tibii nie ma czegoś takiego jak zatrute bełty

jest tylko Bolt i Powerbolt ;]
3. Buty... zrobiłeś trzy pary takich samych butów... wiem, że pasują do wszystkich "setów", fajniej jednak byłoby jakbyś zrobił jakieś np. glany zamiast leather boots, a to co jest może być zamiast SB...
4. Pierwsze legsy z ostatnimi bym zamienił. (tzn. pierwsze od lewej z trzecimi od lewej)
requesty:
1. Przerób może jeszcze fire/energy/poison fieldy... wiem, łatwo powiedzieć, ale jakoś mi ten obecny, tibijski energy field się wydaje kiczowaty... (chyba prośba nierealna

)
2. Jak już robisz nowy outfit, to zrób go w całości, tj. ze wszystkich stron i w ruchu, bo bez tego .spr nie zrobisz... (btw outfit niezbyt mi się podoba... ale to tylko moje zdanie ;] )
3. Czytałeś pewnie topic "Pimp my Tibia!" Dobo, jakbyś mógł spróbować także z tym (mówię o edytowaniu pliku .pic).... Z grafiką wstępną nie ma problemu, wystarczy wyszukać jakąś tapetę F2/F1/FT gdzie nie ma napisu Fallout (najlepiej jakiegoś gościa z Enklawy

), ale chodzi mi o styl przycisków i grafikę menu.... jakbyś to zrobił, to naprawdę super byłoby

4. Flare... jakaś mi się kiczowata wydaje, nie wiem czemu :/ Jakbyś miał lepszy pomysł na nią to ją zmień koniecznie :/
5. Zamiast Mana Fluid może być Psycho ^^ czekam niecierpliwie

6. Zakładając, że posłuchasz mojej rady i dasz GFB/FB/FBomb/EB jako granaty, trzebaby wymyślić coś jako HMM (LMM niekoniecznie bo się rzadko używa)... tu jednak moja inwencja się kończy ;]
7. No i coś o czym wstyd, że zapomniałeś

(o ile to nie jest celowe, ze względu na trudność narysowania czegoś takiego w tak malutkim polu ;] ) W Falloucie nie było platynek i złotych monet! Tam rządziły kapsle! (co prawda w drugiej części były już dolary, ale platynki trzeba na kapsle zamienić musowo

)
gratzy

:
0. Strzelba energetyczna! Yay! ^^
1. Super Stimpack & Stimpack & Junk - gratz zarówno za pomysł jak i za rysunek

2. Amunicja do tej strzelby energetycznej.... świetny pomysł ^^
3. Hełmy gitesowe!

Armory też, ale hełmy mi szczególnie do gustu przypadły

4. I ogólnie za całokształt
I jeszcze jedno: nigdy nie bawiłem się dotąd z .spr, ale specjalnie dla tych grafik (jak już zrobisz poprawki, o ile zrobisz

) ściągnę sobie RSE i się pobawię
Respekt 4 You
Pozdrawiam brata w Falloutomanii

,
S.
PS i super że zostawiłeś lycosa

w końcu widzę Twoje prace

PS2 i poproś jakiegoś modka o przeniesienie topicu do działu "grafiki"... tutaj, na zdjęciach, jest taki spam, że chwila nieuwagi i trzeba będzie grzebać po archiwum w poszukiwaniu topicu... a i tematycznie dużo bardziej się nadaje do Grafik

PS3 Hail Metal Militia !