Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 15:06   #29
Ghetti_on_Aldora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
Ghetti_on_Aldora ma numer GG 1285310
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diamonic Pokaż post
Widac jaki lojalny jestes, widze ze nemtorowi tez bys sd w plecy walnal byle by tylko byc po tej silniejszej stronie.

"Bandy" brazylijczykow, ktora inteligencja zzera cala to wasza polska gildie, ble, ale fakt, ty po angielsku ani be ani me.

Naprawde nie zczailes? Ile razy Nemtor powtarzal klase przez tibie? (bUASHuAShAS)

Pathetic.

Tzn tak Przed Elim nie mam zadnego respektu i zawsze ale to zawsze kiedy nadazyla by sie okazja dobil bym go a z Nemtorem jest inaczej na 55 lvl to EM ktore jest tak dobre, mile nie stosuje PA i wogule jest bardzo super zabilo mnie za nic, ot tak wtedy kto przyszedl mi z pomoca jak nie Nemtor? on pomugl mi ja pomoge jemu, moja sila nie jest wielka to tylko 80 ms ale zawsze te 200 z sd walne i nie wazne jaka cene bede musial zaplacic czy padne czy cokolwiek sie stanie zawsze pomoge CO i po czesci Animie. Wiec teraz calym sercem jestem za CO i Anima i zrobie wszytsko tylko po to zeby EM przegralo zeby te kilka osob ktore mysla co to nie oni padli. Jedyna osoba do ktorej nic nie mam z EM jest Maly Wizak on zaatakowal mnie kilka razy ale potrafil przeprosic i przyznac sie do bledu

Odnosnie mojego Angielskiego nie wiem moze i slabo mowie nie mi to oceniac ale staram sie dogadac i zazwyczaj mi to wychodzi

Ostatnia zecz jaka chcialbym poruszyc w tym poscie jest to ile razy Nemtor powtarzal klase: nie mi to oceniac co bylo powodem jego nie zdania moze Tibia moze problemy rodzinne nie wiem i szczerze mowiac nie obchodzi mnie to to jest jego sprawa. Ja znam go z dobrej strone jako zawsze pomocnego kolegi....

POZDRO 666

PS. Sory za bledy

Ghetti_on_Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem