Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 15:11   #380
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze... Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever. Je****cie sie w leb.
Nikogo nie sprzedalem i nie zamierzam sprzedac.
A ty Rell wiesz za co padles i padniesz jeszcze raz a potem znowu, jak tylko dostaniesz pz, Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD... Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA
Ciekawe ilu z Was zda mature... Z Tibii matury nie mozna zdac - jeszcze
Dobrze ze zaczalem grac na Selenie po maturze xD
KotiConqueror jest offline