Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 15:34   #885
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

hehe tak jak teraz to sie nieusmialem jzu dawno szczegolnie z tych rl grozb "jak przyjade to zobaczysz" przypomina mi to txt 12 lvlv noobow pod dp w ab ktoremu 1 zabral sabre z orca" skonczcie juz te zenade wrocmy do tematu

co do aro to jego decyzja wiec nierozumie co za roztrzasanie wogole dlaczego? aro niegra od pol roku i zna ekipe esp b dobrze jeszcze z poprzednich swiatow wiec jest lojalny do kumpli ktorych zna dluzej i lepiej niz tych z dptf

co do mnie to juz mowilem moj temat jest zamkniety,niewalcze bo niechce i juz a to czy bede hunted przez beach czy dptf czy przez tibia bugi znow;p to moje zmartwienie,popelnilem raz blad na arcani wychodzac z dptf na 81 lvlv po haku i zakladajac glidie i przyjmujac idiotow z mysla ze to PL(hail valais !)
pozneij juz bekalem za to przez poltora roku wiec trzeba to kolko zatrzymac dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes

@uncek
kurde funa mam z ciebie,pomimo ze sie dlugo znamy to mnie zadziwiasz codziennie (chodzi mi o wypowiedzi tutaj;p)
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline