Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
To Ty robisz wioche. Od ponad roku czytam te Twoje posty na tibia.pl i tibia.com i w co drugim kogos wysmiewasz. Sam nie masz dobrego chara, niczego nie osiagnales i nic wielkiego nie pokazales ( o ile mi wiadomo, bo to do Szarancza pisze chyba..) ale bez przerwy kogos krytykujesz. Uwazasz sie za jakiegos najmadrzejszego i w ogole pro. Pamietam nawet jak do mnie wyleciales na forum tibia.com probujac mnie poprawic w pisowni jesli chodzi o jezyk angielski ( niezle Cie wtedy zagialem prawde mowiac). A jesli mi teraz powiesz ze nie grasz i nie masz chara bo Ci szkoda czasu na tibie i ze gardzisz tymi co siedza przed monitorem i graja to ja Ci powiem tak:
To po jaka cholere w ogole piszesz te posty i siedzisz na forum. Owszem nie marnujesz w ten sposob 4-5 godzin dziennie tylko zalozmy 30min-godzine. Ale co Ty z tego masz, po co sie tym interesujesz lol. Dla mnie taki ktos jest napewno duzo bardziej zalosny od kogos kto przesiaduje 5h dziennie na tibii.
|
Dokladnie.
Planowałem napisać to samo o tym kolesiu, co najlepsze on nie siedzi z 30min-godz. wedlug mnie to jest o wiele wiecej poniewaz z tego co widze wypowiada sie w prawie kazdym temacie na tibia.pl jaki i tibia.com. To poprostu nastepny przyklad tego jak trudno czlowiekowi oderwac sie od nalogu. Poprostu koles siedzi w tej grze, non-stop i gada pierdoly uważając sie za pro... jak wiemy na selenie byl smieciem i dupolizem (jak smakuje pupa nanaki albo ardesa~?)
@Marczio