Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER
Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"
Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow
A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p
aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;>
|
omg oni sie nie boja bo to nie ich wojna , co do notop'a to On ma naprawde przykry net , wyobrazasz sobie 150+ ed chodzacego 20sqm/min? Tak trudno zrozumiec? Czytanie ze zrozumieniem sie klania -.- denerwuje mnie takie podejscie. Jak dla mnie temat Aro i Notopa jest zamkniety , powiedzieli juz wszystko i napewno nie wplyniemy na ich decyzje bo wnioskujac po ich postach sa na tyle dojarzali aby samemu mogli ocenic co jest dla nich lepsze.
Ps. zeby uniknac glupich postow kierowanych do mnie , niekomu nie wlaze w dupe bo nie musze ta postac to rookstayer wiec mi powiewaja losy wojny a lizac dupy nikomu nie musze bo na rooku conajwyzej moga do mnie napisac ze jjestem "fe". Teraz porusze temat Rezrwy i Ucka to co odwaliliscie tutaj bylo tak zalosne ze az smieszne