Dzieks Koti~

Sluchaj Szaranacz czy jak ci tam nie interesuje mnie to przyznaje sie do tego mialem wpadke dwa razy ale ja staram sie zrobic cos dla tego servera i walcze w tej wojnie i mam zamiar walczyc poki nie bede mial 50 lvl'a.Oczywiscie wytykasz mi bledy ale nie napisales o tym jak ja i Albert<stary onwer Voyanta> zabilismy Wratha na GHoustlandzie i potem mielismy hunta za 1 polaka oczywiscie Maso~ trapneli w 5 osob i my pomoglismy mu wyjsc zabijajac Wratha o tym nie napisales potem mialem hunta i musialem placici czego nie zrobil i Papuge zapomnial o tym a Albert nie mial innego wyjscia jak skonczyc gre na tym serverze.Nie wiem czy wiesz ale jak byla akcja na Fibuli to mielismy duze lagi i sorce biegly tak wolno ze musialem czekac i patrzec czy szwedzi nie ida jak sforsowali nasza obrone na mostq i bieglem z Zorlanem i Papugiem od studni az do podziemi i walilem mw zeby tamci zdazyli sie ustawic ale ich blokli.Jak zauwazyles na fil;miku przybieglem ostatni do ekipy wlasnie z tego powodu oczywiscie nie mowilem wielu osoba o tym bo nie ma sie czym chwalic.Wojna trwa a ja sie caly czas ucze i nie jestem taki jak kiedys al nvm ty i tak amsz swoje zdanie.A co do Unicorna to naprawde dobry gracz i ciesze sie ze jest po mojej stronie ale mimo wszystko powinien sie nauczyc sluchac i miec troche pokory w sobie bo jest zbyt narwany ma duza moc ale musi ja kontrolowac, mimo jego duzego doswiadczenia nadal robi glupie rzeczy<bez obrazy Draco>
Mowcie o mnie co checie ja wam jeszcze pokaze ;*