Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut
heh... niedojebana to jest moze twoja stara, nie jestem dresikem (tak dla twojej wiadomosci), a ty co sie wywyzszasz bo co... masz 21 lat, nie masz co robic na chacie bo jestes zbyt tepy zeby robote znalesc, tylko siedzisz 24/h na bocie i trenujesz skille... a ze nie jestem konfidentem to cie nie zreportuje...
|
Wlasnie potwierdziles moja "wyzszosc". Tak, skilluje na bocie, zeby nie tracic czasu na trenowanie... Nie mam tyle godzin, zeby siedziec w Tibii 12h dziennie. Dlatego wzialem Knighta, zeby maksymalnie wykorzystac czas. Gdy mam cos do roboty to po prostu skilluje, a potem jak znajde chwile wbijam lvle. Poki nie skonczy sie sesja nie widze innego rozwiazania. Wazne ze ide do przodu...
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac)
Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych...
Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac...
Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie...
Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.