Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 17:36   #37
Gaucho10
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez First Doom Pokaż post
NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.

Nie masz po co tam grac, jak ci nie zrobia PA kolesie z tengu to ich noob szwedzcy koledzy srednio levelowcy ktorzy juz na 40 lvlu cie ogolaca z itemow, dostaniesz hunta i nie bedziesz mial po co grac...

Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... (( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...

To wlasnie sa Jeb*** szwedy gorsi niz polacy! polak nawyzywa, okradnie albo shackuje a ten to bezczelnie udawal super kolege! Mnie i mojego kolege doslownie krew zalewa!!!

Radze kazdem trzymac sie z dala od Xereny...

btw. sory ze sie tak rozpisalem ale cos... nie moglem sie powstrzymac
To na jaki serw radzisz isc ?? bo chcialbym zeby to byl serw raczej jak nojnowszy oczywiscie niemiecki oraz taki na ktorym ze tak powiem sie cos dzieje ;p ale bez przesady ;]

PS. Gralem wczesniej na Arcanii lecz niestety teraz jest WAR ESP vs POL no i jak narazie ESP wygrywa a i tak sadze ze wygraja cala wojne i niestety polacy beda musieli sie wynosic z serwa, chyba ze ktos zaplaci ale watpie ;p i dlatego szukam nowego serwa ;]

Ostatnio edytowany przez Gaucho10 - 15-01-2007 o 18:10.
Gaucho10 jest offline