Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Christoph
żal.pl
Kolega TaifunIII który do niedawna podawał się za Taifuna Czarnoksiężnika Devilry'ego okazał się być kolegą z mojej byłej gildii... Afff... zaczynam rozumieć dlaczego mnie kusiło, żeby ją szybko opuścić 
BaaDen ten ryjek na avku to Twój? :>
Hssss... hauhauahu nie mogłem się powstrzymać. nie chodzi o wygląd, raczej o image.
Co do tematu, nie radzę sluchać kolegi Taifuna ponieważ, jest klasycznym przykładem niedowartościowanego dziecka, które podnosi się na duchu prawiąc nauki niedouczonym na forach o zgrozo internetowych, a i dobrze, bo może nie będzie kolejną ofiarą poniżania w szkole i nie powiesi się na modnej ostatnio skakance. (ciekaw jestem ile dostane Hundetów na Danubii ^^)
obawiam się, że losowanie obejmie wszytskie działające konta e-mail, nawet jeśli ktoś podał kilka z jednago kompa, ale to wsyztsko przypuszczenia a temat jest bessssssensu i do zamknięcia.
|
Czy ty jesteś chory psychicznie czy rodzice cię codziennie rano leją łopatą po plecach bo nie rozumiem takich ludzi jak ty -,- Czy komuś źle odpowiedziałem lub cZy kogoś jakoś obraziłem?? ale cuz bite dzieci mają takie pomysły omg ^^
@Up Fazaa
Wiem, że może mnie nie lubisz, ale gdyby napisał to inny użytkownik to nawet byś nic nie odpisał-,- Niewiem czy ci rodzice czopek wpychają w 4 litery czy co ale wiesz to upośledzenie psychiczne można leczyć. Znam kilku dobrych psychologów jak chcesz mogę ci dać numery telefonów -,- Żal mi takich ludzii
@Up