Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 18:27   #38
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez First Doom Pokaż post
NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.

Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... (( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...

btw. sory ze sie tak rozpisalem ale cos... nie moglem sie powstrzymac
Heh.. a tu Cie mam. Spojrz - zanim doszło do tego incydentu to tengu był super, extra i wogule zajefajne ? a xerena super serwerem.. i wszystko sie kręciło nie ? Aż tu nagle nieszczescie ! i co ? wszystko sie odwraca - tengu juz nie jest takie fajne nie ? Podaj no nick tego qpla to zobaczymy ktory to taki mądry artysta ;P Im sie nie ufa to są sepy na maxa - moj kumpel dał invita swojemu DOBREMU KUMPLOWI MITZUMOWI do chatki - nie miał tam drogich itemkow - no ale co to mitza obchodzilo ? Ogołocił chate ;p

ps. mnie tez ten cały xazez (stfu.) oszukał - na 20k.

@Gaucho - graj tam gdzie jest najmniej polakow - szwedzi w zasadzie tak bez powodu Cie nie zgniotą - chyba ze napotkasz kolejny raz mitzuma na lagunie jak chce dorobic ;p a Polak ? szkoda gadac

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 15-01-2007 o 18:30.
wrogonastawiony jest offline