Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diamonic
Mam nadzieje, ze nie mowisz o ghettim. ^.-
@Ghetti
Prosze cie, to ze kilka osob cie zaatakowalo to nie znaczy, ze cale em jest ble, widocznie na to zasluzyles, a zreszta w tibii panuje prawo silniejszego, na kazdego przyjdzie pora. Nie mowie ze random pking jest dobry, chociaz sam pewnie bym to "uprawial" gdybym byl w wystarczajaco dobrej gildii. ;p A z tymi klasami to bylo pytanie retoryczne jesli w ogole wiesz co to jest. I nie pisz "sory za bledy" tylko naucz sie kur.wa pisac. -.-'
~~~~~~~~~~
Rofl lmao, pl? -.^ O tym wlasnie mowa, 3/4 co to zjeby nie potrafiace nic po ang powiedziec. Pamietam taka sytuacje jak nawijam po ang do polaka a on do mnie "s*******aj jebany brazolu". ;p Kocham polakow w tibii, po prostu zalosne.
|
Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadają

. Już wole brazylijczyków. A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.