Yol Witam wszystkich na wstepie chcialem napisac ze poradnik jest ok a co do waszej klotni
Sorc:nie zabijesz 20 palla na 20 lvl lecz mialbys problem z zabiciem palla na np 60 lvl co ci po tym ze masz ue? pall ma uhy mana shielda po 2 trzeba miec 60 lvl a sam wiem co to jest zrobic 60 lvl poniewaz mam 60 druida
sorc ma troche kwas ale to nizej
mo(j)im zdaniem najleprza profesja jest druid czemu?! poniewaz przy paccu i ~60 lvl moze sie juz solo wybrac na hero nie ma takiego waste jak sorc(biorac pod uwage ze nic nie spadnie to chyba logiczne ze jak wypadnie np c arm na 5 bp mfow to masz + :-P)co robi przewage w expieniu druid vs sorc to ze druid ma exure sio "~ ktora zabiera tylko 70 many a nie to co u sorca 160 exura vita oczywiscie nie mowie o zadnym mana shieldzie tylko o normalnym lifie mam 60 ed na hibernie i juz soluje se hero od 59 lvl

uwazam to za mily i przyjemny huncik

troche zajmuje to czasu czekanie na resp oczywiscie na poczatku expilem na x1 pod dragami a gdy juz wiedzialem ze hero nie robi mi takich mocnych obrazen ze nei padne na 1 strzal to soluje se go na looziq wiec juz moge chodzic na tripple wiec moim zdaniem polecam druida
co do knighta palla knight ma duzo kasy z huntow (wysoki lvl skile musza byc ofc uhy

P chyba ze druid ;PP) Pall dokladnie to co knight trzeba miec kase na hunty

mialem kiedys palla na 35-40 lvl juz dasz rade na gsach bohy + t ring mozesz dac haste jak jestes ROYAL Palladyn co czyni go silniejszego