Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 19:38   #928
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flash Pokaż post
(...) bo po pozostałych (nabijaczy postów - Aro aka papa czy Filemon) już się tego nie spodziewam.
Heh i kto tu nabija posty xD z tego co zobaczylem to niedawno "popełniłeś" 4 wypowiedzi w ciagu 45 min - to 1post/11 min srednio - chyba bedziesz musial sam siebie dopisac do grona "nabijaczy postow" ... oczywiscie jesli takowe istnieje bo tak sie sklada ze na tym forum nie ma wyswietlanej ogolnej liczby postow przy avatarze i nicku uzytkownika, jak rowniez na nic liczba postow nie wplywa
Nasza (a przynajmniej moja) nadpobudliwosc na tym forum mozesz sobie tlumaczyc przez zamkniecie glownego forum i ten radosny okres blogiego lenistwa zwany inaczej przygotowaniami do sesji. Poza tym to forum i liczba postow na nim jest dla mnie tak istotna ze juz ponad 3 lata od kiedy to konto na tym forum stworzylem napisalem mmmm 12? postow z czego 10? w tym temacie - czy tam jakos tak - nie liczylem ich w kazdym razie.

A tak btw. to ten temat nazywa sie "Wydarzenia z Arcani" na ktorym rownie dobrze mozemy komentowac przygody 7 lvlowego goscia o nicku "Ziomek of Knight" jak rowniez obecne postepy jednej czy drugiej strony w wojnie. Wiec nie probuj tworzyc tutaj czegos czym ten temat/dzial nie jest. Jak to ktos ladnie juz powiedzial: jesli ci to nie odpowiada lub uwazasz ze jest obrazą dla twojego wielkiego ilorazu inteligencji przebywanie na tym forum to mozesz go w ogole nie wlaczac.

I jeszcze jedno tak mi sie przypomnialo w trakcie pisania - czy kazdy twoj post ma za zadanie dodawac ci "splendoru" lub wykazywac wyzszosc twojej inteligencji nad inteligencja innych osob? Jesli tak to powiedz mi jako ze wnioskuje iz masz wiecej niz 18 lat czyz nie jest hanba i obraza dla twojej wspanialej osoby granie w tak beznadziejna, otempiajaca i uzalezniajaca gre jak Tibia? Uogolniajac - czy w ogole dodaje cos granie w jakakolwiek gre jakiejkolwiek doroslej osobie jakies plusy w oczach innych ludzi ? Czyz taka osoba nie powinna zajac sie tylko praca i zapewnieniem bytu rodzinie? Odp brzmi NIE bo robi to dla rozrywki zeby uciec od tego szarego i nudnego swiata jaki nas otacza i tak samo moze robic to na forum - nie musze byc zawsze powazna osoba i czasem znow chce poczuc sie jak dziecko ... dlatego wlasnie ludzie niekoniecznie bedacy jeszcze dziecmi beda grac w gry typu Tibia i bawic sie piszac smieszne czy tez czasem glupawe posty na forum.
(Abstrahuje od wyzywania i juz tym bardziej jechania po rl bo to nie przystoi nawet dziecku )
Filemon :> jest offline