Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
@Xerena
Was chyba wszystkich pojeebalo. Skamlecie jak stado szczeniakow. Xerena to normalny serwer taki jak wszystkie inne a nawet jeden z tych na ktorych nie PA jest bardzo lagodne. Graliscie moze na azurze? Obecnie na kazdym serwerze sytuacja wyglada tak ze dominuje jedna silna gildia , ktora pozwala sobie na abusing ,poniewaz jest bezkarna. Myslicie ze jakby Inferno pokonalo
tengu ,co jest nie mozliwe ale o tym pozniej, to cos by sie zmienilo? Polaczkowie szybko nauczyliby sie korzystac z wladzy. O tym ze Xerena jest jednym z lepiej rzadzonych serwerow swiadczy liczba wysoka i stale Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc.
utrzymujaca sie liczba osob online. PA i PK zawsze jest bylo i bedzie a jesli komus to sie nie podoba to niech wypieerdala na serwer non pvp lub konczy gre.
@Jakis tam n00b placzacy z 30 lvlem
Myslisz ze mitzum ma w vip kazdego idiote z 30 levelem? Myslisz ze jak wyjdziesz z dp to bedzie cie exivowal? On takich kretynow jak ty to ma od huuja. Pisze po prostu pay armor a n00by sie boja i placa zamiast poczekac 1 dzien az zapomni i miec spokuj.
@Inferno
To banda ciot i tchorzy. Jak gralem postacia Berserker Ostrzy to mialem okazje poznac wiekszosc gildi. Niektore osoby sa spoko i wiem ze one odwazylyby sie walczyc przeciwko Tengu ale reszta to tchorze. Poza tym nawet jesli by sie odwazyli to i tak przy 150+ Xuvy i Mitzuma o zwyciestwo trzeba by bylo walczyc dlugo i to sneak atakami na co prawdopodobnie zabrakloby zaciecia polaczkom.
@ani
Gz dla Gamia choc prawie wcale go nie znam.
|
Czlowieku nie nazywaj noobem kogos kogo wogole nie znasz.
Po 1 nie placze tylko mowie jak jest
Po 2 30 lvl ? a na ^&*& mi tu wiekszy lvl jak powybiciu sie dostane "huntat" od swe (czyt.nizej wymienionych/wymienionego)??
Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc. (na Xere~ czyt. Mitz~ / Xuva ~)
Po 4 Jak grales postacia blebleble... ale juz nie grasz... co dupe lizesz kolega z podstawowki zeby dali Ci poownowac jakiegos chara ??
Posty poprzedzajace Twoj poprostu obrazuja postac rzeczy jaka sie dzieje na Xerenie.
Mowia ludzia ze poprostu Ci ktorzy chca tu zaczac grac, poswiecic "troche" swojego czasu, wybic sie, a nastepnie przestac grac bo PtD bedzie mialo taka zachcianke to nie ma sensu zakladac tu nowego chara.
A to You're hunted do mnie bylo pewnie dlatego ze mam za duzy mlvl ?^
bo co moze 30 ed stojacy w dp ?
btw.kocham takich jak Ty, cmoki ;*
BB.