Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 20:46   #312
Kommar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghatdyn
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 120
Skille: 25/33
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elmo_us Pokaż post
@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?
po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mihash Pokaż post
To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.
skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?

Ostatnio edytowany przez Kommar - 15-01-2007 o 21:04.
Kommar jest offline