Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elmo_us
@Kommar
Oj chlopaku, zapewne twoja babcia nosi mochera, ty nalezysz do mlodzierzy wszech polskiej i glosowales na LPR?
|
po pierwszze - *młodzieży*, analfebeto. majac 23 lata troche glupio walic takie byki, chlopaku. po drugie - *wszechpolskiej*, jak to milo mowic o organizacji, ktorej nawet z nazwy sie nie zna.
po trzecie - nie naleze, a na lpr nie glosowalem. niby dlaczego mialbym popierac wyznawcow kultu zyda jezusa, piewcow "narodu wybranego" i jego "ziemi obiecanej", skoro jestem antysyjonista?
po czwarte - dlaczego tak bulwersuje cie to, ze powiedzialem prawde o zydach?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mihash
To czy zasłużyli na to co ich spotkało czy nie to już nie tobie osądzac. Osobiście za Żydami nie przepadam, ale na to co zrobiono z nimi podczas II W.Ś, moim zdaniem nie zasługuje nikt, nie ważne jakie by były jego winy. Pewnie fakt, że wówczas zginęły również tysiące Polaków jest dla ciebie nieistotny. Wyjdź i nie wracaj, proszę.
|
skad wywnioskowales ze smierc polakow jest dla mnie nieistotna? wyssales to z bolca, pewnie parchatego. skoro nie mi osadzac czy zasluzyli, to tobie tez nie, wiec oszczedz sobie to, ze twoim zdaniem nikt nie zasluguje na tania smierc. a co do wychodzenia i nie wracania, to ciezko mi zalecic tobie cos takiego, bo dokad niby mialbys isc? w europie nie ma dla ciebie miejsca, w palestynie tez takich jak ty nie widze, moze syjonistyczne usa?