@-=Daniel=-
Pozytywny komentarz z twojej strony graniczy z cudem , a jednak go dostałem xD
@Niepozorny
Tak mój .
@-=Daniel=-
jak można ignorować takie coś -.-
@DexteroO
Kamilku dzieciaczku dorośnij , bo gubisz się w swoich bredniach na temat allegro ; ) wiem , że lubisz tam zaglądać , ale to nie mój problem ; ) jak już widzisz określili cię mianem trolla więc nie udało ci się mnie oczernić ; O trzymaj przy swoich snach ; ) jak przekroczysz 30 lev w Tibi daj znać xD I PAMIĘTAJ JA TO NIE TY , MAM TAKIEGO CHARA JAKIEGO MAM , KTÓREGO ZROBIŁEM SAM , A TY PŁACZ ; ) , ŻE NIE MASZ NAWET 20 LEV : ) co do sharowania powtarzam po raz enty co cię to obchodzi myślisz , że zyskasz coś tym , że napiszesz , że kiedyś sharowałem jakiegoś smiesznego chara ? WIEC N/C NOOBKU ; ) wracaj do bicia trolli koło carlin ! trzymaj się chłopcze , kończe rozmowe z tobą , a i btw. POKAŻESZ MI TWOJE FOTY Z SYLWKA ? bo podobno niezły hardcore miałeś xDDD znów przy Tibi czy coś innego xD ?A NO WŁAŚNIE POWIADASZ , ŻE SHAROWANIA NIE LUBISZ , A PAMIĘTASZ JAK MNIE PROSIŁEŚ , ŻEBYŚ MÓGŁ SHAROWAĆ ZE MNĄ HAUHA GŁUPIO ? ty żeby wejść na chara powyżej 50 lev rodzinne byś sprzedał więc to wszystko wyjaśnia.
Ostatnio edytowany przez Theand - 16-01-2007 o 17:18.
|