Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial
|
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy
sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy
a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora
ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku
a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)