Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2007, 23:35   #938
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak Pokaż post
@Ciacho
cusz to sa patriotysm kiedy polowa z tyh patrituf nie potrafi po polskiemu napisac zdania
a o notopie to sobie wyobraz ze stoisz sobie spokojnie i robisz uhy i masz te 3k na 1,5h do przodu xD nizeli stac w pz i nie robic tych uh ! ani mlvl nie rosnie ani kasy nie ma :/ on woli jednak zarabiac xD pozabijac bugi bo jest szansa ze go nie dobija ;d(aczkolwiek nie zawsze) czy inne takie niz isc na wojne i zobaczyc po 4 minutach ze dostal 5412525 sdki bo aqrat laga mial
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy

sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy

a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora

ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku

a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline